معاینه چندساعته استاندار از غرب مازندران
ایسنا/مازندران سرانجام پای نخستین استاندار دولت چهاردهم به غرب مازندران رسید و این پزشک متخصص، ظرف مدت چند ساعت، معدودی از طرحهای عمرانی شهرستانهای رامسر، تنکابن و عباسآباد را طی یک بازدید شتابان مورد معاینه قرار داد.
مهدی یونسیرستمی، استاندار مازندارن صبح امروز پنجشنبه ۲۷ دی ماه بازدیدهای شهرستانی خود از غرب مازندران را با غربیترین شهرستان استان یعنی رامسر آغاز کرد و نخست برای دیدار با فرماندار تازه منصوب خود و صرف صبحانه کاری وارد فرمانداری رامسر شد.
یونسی بلافاصله و پس از گپ و گفتی کوتاه، فرمانداری را به مقصد فرودگاه ترک کرد. وی در جریان بازدید چند دقیقهای از فرودگاه رامسر در جریان چالشهای پروازی و علت کاهش پروازها به ویژه در یک ماه اخیر قرار گرفت و تنها به این نکته اشاره کرد که تامین نشدن دستگاه کمک ناوبری از نوع پیشرفته ناشی از تحریم کشور و صنعت هوایی است که این موضوع را باید در سطح ملی پیگیری کنیم.
استاندار سپس از بیمارستان امام سجاد(ع) رامسر بازدیدی کوتاه داشت و نوسازی تجهیزات بیمارستانی این مرکز درمانی را با کسب اعتبار یکی از ضروریتها برشمرد.
یونسی پس از این بازدید، رامسر را به مقصد تنکابن ترک کرد. وی در شهرستان تنکابن پس از حضور کوتاه در چهارمین همایش گردان ویژه مالک اشتر(لشکر ویژه ۲۵ کربلا) در مصلی شهید بهشتی تنکابن، از پروژه پیادهراه ساحلی این شهر بازدید کرد و پس از آن به سمت مهمترین طرح درمانی غرب مازندران یعنی بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی امام خمینی(ره) حرکت کرد.
استاندار مازندران در بازدید از بیمارستان در حال احداث تنکابن برای دقایقی کوتاه در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره این طرح درمانی و مراحل آن اظهار کرد: بیمارستان خیلی خوب ساخته شده و باید گام به گام راه اندازی شود، این طرح نمیتواند یکمرتبه راهاندازی شود.
یونسی با بیان اینکه نواقص اندکی وجود دارد که باید پس از راهاندازی بیمارستان به تدریج برطرف شود، گفت: نیاز است استانداری با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رئیس شبکه بهداشت درمان استان جلساتی برگزار کند تا با همیاری نماینده مجلس بتوانیم این طرح را راهاندازی کنیم.
شمسالدین حسینی، نماینده مردم شهرستانهای تنکابن، رامسر و عباسآباد در مجلس شورای اسلامی نیز که دوشادوش استاندار در جمع خبرنگاران حضور داشت، اضافه کرد: بیمارستان از نظر ساختمانی تکمیل شده و غالب تجهیزات خریداری و نصب شده است.
حسینی افزود: بیمارستان در ۲ جنبه باید به سمت راهاندازی حرکت کند، نخست جذب نیروی انسانی که تاکنون ۸۰ نیرو جذب شده و سازمان امور استخدامی کشور مجوز ۲۱۳ نیروی درمان دیگر را نیز صادر کرده است.
وی جنبه دوم را خریداری و نصب تجهیزات هایتک عنوان کرد و افزود: دستگاههای آنژیو و امآرآی باید تامین شود که هیات امنای ارزی وزارت بهداشت این مسئله را در دستور خرید قرار داده است.
رئیس کمسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه برای بهرهبرداری از بیمارستان باید استراتژی داشت، خاطرنشان کرد: مطابق نظر کارشناسی استاندار، بهتر است بخشهای بیمارستان یکبهیک راهاندازی شوند؛ به عنوان مثال، نخست بخش قلب که نیاز غرب استان است و سپس بخش جراحی و غیره به تدریج افتتاح شود.
استاندار مازندران بلافاصله پس از خروج از بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی امامخمینی(ره) عازم شهرستان عباسآباد شد و حتی بازدید از پروژه رینگ شهری نشتارود که یکی از مهمترین پروژههای ترافیکی غرب مازندران است را نیز به دلیل شتابزدگی تنها از داخل خودرو نظاره کرد.
وی طی مسیر بازگشت خود به مرکز مازندران، از طرحهای نیمهتمام و در دست اقدام شهرستان عباسآباد نیز بازدید کرد. پل «پَرچِوَر» در شهر عباسآباد، پل شهرک صنعتی و پیادهرو سلامت در گرجیسرا شهر سلمانشهر، پل «اسپیرود» و جاده ساحلی در شهر کلارآباد، ۵ طرحی بودند که استاندار به صورت میدانی و خودرویی از آنان بازدید کرد.
مهدی یونسی در بازدید از پروژههای شهرستان عباس و تنها در گفتگویی کوتاه با خبرنگاران اظهار کرد: رفع موانع قانونی پیش روی طرحهایی نظیر پیادهراه را پیگیری خواهیم کرد و نیز اعتبارات لازم جهت تکمیل دیگر پروژهها درنظر گرفته شده است که بنظر میرسد اکثریت طرحهای عمرانی نیمهتمام در ۲۲ بهمن امسال و هفته دولت سال آینده به بهرهبرداری برسد.
به گزارش ایسنا، به نظر میرسد مهدی یونسیرستمی، استاندار تازه منصوب شده دولت پزشکیان که خود از جامعه پزشکی و فوق تخصصی جراحی کلیه، مجاری ادراری، اندویورولوژیست و از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است، در راستای همان مشاغل پیشین خود، بعید نیست که پس از معاینهای کوتاه از شهرستانهای غربی استان و با دیدن رخسار آنها، علاج را منوط به نتایج آزمایشات بالینی کرده باشد.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزبیشتر بخوانیم دانلود فیلم و سریال ایرانی و خارجی در رسانه مدرن فیلم
بیشتر بخوانیمسریع ترین روش یادگیری و آموزش زبان انگلیسی
آخرین دیدگاهها