سومین همایش بین المللی حسابداری در تبریز برگزار می شود

ایسنا/آذربایجان شرقی بیست و یکمین همایش ملی حسابداری و سومین همایش بین المللی حسابداری ایران با محورهای آینده پژوهی در حسابداری، گزارشگری پایداری و تاب آوری کسب و کارها ۱۲ و ۱۳ مهرماه سالجاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.


آرش رنجبران، رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی واحد تبریز در نشست خبری، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، اولین واحد دانشگاهی آزاد اسلامی کشور است که در آبان ماه ۱۳۶۱ تاسیس شده و سپس دانشگاه بزرگ آزاد اسلامی کشور ریشه خود را از دانشگاه آزاد تبریز گرفته و امروز به عنوان درخت تناور، بخش عمده‌ای از مسئولیت آموزشی و پژوهشی کشور را بر عهده دارد و یکی از واحدهای سرآمد علمی و پژوهشی به شمار می‌رود.


به گزارش ایسنا، وی افزود: فعالیت‌های سال‌های اخیر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در حوزه‌های پژوهشی شامل ایجاد شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌ها فناورانه نشان از رشد قابل توجه این واحد دانشگاهی دارد.


وی با بیان این‌که افزایش قابل توجه دانشجویان در این واحد نشان از اعتماد خانواده‌ها و مردم به دانشگاه آزاد اسلامی دارد، گفت: والدین از دانشگاه مدرک تحصیلی نمی‌خواهند بلکه برای فرزندانشان دنبال آینده‌ای درخشان هستند. 


رنجبران با بیان این‌که این همایش به عنوان معتبرترین همایش حوزه حسابداری در کشور برای اولین بار در یک دانشگاه غیردولتی برگزار می‌شود، اظهار کرد: با زحمات بسیار و تامین هزینه‌ها توسط حامی این همایش، بار هزینه‌ای بر دوش دانشگاه وجود ندارد.


وی ادامه داد: در این همایش معاونان وزرات اقتصاد و دارایی، ریاست سازمان بورس کشور، معاونان بانک مرکزی، دبیرکل جامعه حسابداران رسمی ایران، مسئولان اتاق بازرگانی در سطح ملی و استانی و… حضور خواهند داشت.


رسول برادران، دبیر علمی بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری نیز در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از سال ۱۳۶۷ به عنوان اولین دانشگاه در رشته حسابداری در شمالغرب کشور دانشجوی کارشناسی و از سال ۱۳۸۵ نیز دانشجوی کارشناسی ارشد جذب کرده و در سال ۱۳۹۳ نیز نخستین ورودی مقطع دکتری پذیرفته  است.


وی با بیان این‌که این دانشگاه در سال ۱۳۹۴ در حوزه مالی و مهندسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو پذیرفته است، گفت: با توجه به قدمت این دانشگاه در رشته حسابداری و تاثیرگذار بودن اساتید و دانشجویان آن در سطح کشور، مجوز نخستین مجله پژوهشی به نام این واحد کسب شده که سه شماره آن چاپ و شماره چهارم نیز در کنگره توزیع می‌شود؛ به همین دلیل امتیاز میزبانی همایش به دانشگاه آزاد تبریز اختصاص داده شده است.


وی با بیان این‌که میزبان این همایش از سوی دبیرخانه مرکزی در دانشگاه‌های تهران، الزهرا(س) و علامه طباطبایی مستقر است، گفت: میزبانی این همایش به عنوان مهم‌ترین و معتبر ترین همایش حوزه حسابداری در سطح کشور از سال۱۴۰۰ برای اولین بار به دانشگاه غیردولتی داده شده‌ است.


برادران افزود: داوری‌ این همایش در پنج لایه تخصصی از بین ۲۸۰ مقاله فرستاده شده انجام گرفته و بیش از ۱۶۰ مقاله پذیرفته شده‌ است.


وی به چاپ مقالات برگزیده در هشت مجله معتبر عملی کشور اشاره کرد و افزود: شهر تبریز به عنوان شهر اولین‌ها یک شهر صنعتی است که صرفا نباید به جنبه‌ی آکادمیک و کلاسیک آن نگاه کنیم.


وی با بیان این‌که استفاده از حرفه اصحاب حسابداری در صنایع و مشکلات صنایع در این حوزه عنوان اصلی همایش انتخاب شده است، خاطرنشان کرد: گزارشگری پایدار و تاب آوری کسب و کارها از محورهای این همایش است که اخیرا سازمان حسابرسی به الزام افشای گزارشگری پایدار تاکید کرده‌اند.


مهدی زینالی، دبیر اجرایی ۲۱امین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری نیز در ادامه گفت: با توجه به این‌که ۶۰ حامی مالی و معنوی در این همایش وجود دارد، نیازی به بودجه دانشگاهی نداریم و تلاشمان بر این است که حامیان این همایش در مورد پایداری و تاب آوری کارهای انجام شده را در غرفه‌ها ارائه کنند.


وی افزود: تفاهم نامه بین سازمان بورس کشور و دانشگاه و دو قرارداد برون دانشگاهی با شرکت گاز استان و مس آذربایجان از جمله اقداماتی است که در این همایش انجام می‌گیرد.



سومین همایش بین المللی حسابداری در تبریز برگزار می‌شود


اولین همایش ملی عمران در تبریز برگزار می‌شود


روزبه دبیری، دبیر اجرایی همایش ملی عمران نیز  در این جلسه  از برگزاری این همایش خبر داد و گفت: مقاله‌های ارائه شده در این همایش دارای امتیاز پژوهشی در مقطع ارشد و دکترا خواهند بود و از همه شرکت‌ها، صاحبان صنایع برای حضور در این همایش سه روزه دعوت می‌کنیم تا دستاوردها و محصولات جدید را در نمایشگاه جانبی این همایش ارائه کنند.


وی ادامه داد: این همایش در ۱۴ محور ژئوتکنیک و زمین شناسی، مدیریت منابع آب، کارآفرینی و اقتصاد در عمران، سازه‌های دریایی، راه و ترابری، نقشه برداری، مدیریت ساخت، سازه و زلزله، مدیریت بحران، انرژی و ساختمان، سازه‌های هیدرولیکی، رفتارنگاری و ابزار دقیق سازه‌ها، اینترنت اشیا و ساختمان‌های هوشمند و مصالح و فناوری‌های نوین در مهندسی عمران برگزار خواهد شد.


وی افزود: مهلت ارسال مقالات به این همایش ۳۰ دی ماه سال‌جاری، اعلام نتایج ۱۵ بهمن ماه و مهلت ثبت نام ۳۰ بهمن و تاریخ برگزاری آن نیز هفتم تا نهم اسفندماه سال جاری در دانشگاه تبریز است.


آرش رنجبران، رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی واحد تبریز در ادامه این جلسه به همایش ملی عمران نیز اشاره کرد و گفت: معتقد هستیم برگزاری این همایش‌ها و اجرای خروجی باعث کاهش سنگین هزینه‌ها می‌شود، هزینه‌های ضعف کیفیت که به عنوان هزینه‌های پنهانی و سنگین عمل می‌کنند با برگزاری این چنین همایش‌هایی از بین می‌رود.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

مطالب مرتبط